Skolnätverksträff i Nacka 29 april 2015

Skolnätverksträff anordnas av Mensa GCP i samarbete
med Nacka Kommun, Skuru skola 29/4 kl 15.00-17.00

Hur arbetar vi i skolan och som pedagoger för att identifiera, undervisa och stimulera våra särbegåvade barn? Om du vill dela med dig av dina erfarenheter, lyssna till andras och samtala med andra pedagoger och skolpersonal så är det här ett ypperligt tillfälle att vara med på den första skolnätverksträffen som anordnas kring särbegåvning och undervisning i skolan. Fokus på denna träff kommer att vara:

”Hur ordnar vi undervisningen i skolan för att stimulera våra särbegåvade elever?”

Det här är det första steget i ett långsiktigt arbete mellan skolor och Mensa för att kunskapsdela och lära oss mer om hur vi kan arbeta i skolan. Till hösten kommer det anordnas fler nätverksträffar och även en konferens i samma anda som den lyckade konferensen i december 2014 i SR:s lokaler. Medverkar gör aktiva ur Mensas GCP – Gifted Children Program.

Du kan se föreläsningarna från konferensen på UR:s webbsajt.